Opdater Kaspersky Password Manager

En Kaspersky Password Manager-opdatering retter fejl, tilføjer nye funktioner og forbedrer ydeevnen for eksisterende funktioner.

Opdatering siden version 9.2

Automatiske opdateringer er tilgængelige fra version 9.2 Patch V. Ved tidligere versioner skal du fjerne programmet manuelt, og installere den seneste version fra Kaspersky-webstedet. Ellers opstår der en fejl.

Kaspersky Password Manager kontrollerer opdateringsserveren hver 3. time for en ny version af programmet. Hvis en ny version er tilgængelig, downloader Kaspersky Password Manager den til din computer i automatisk tilstand.

Når den nye version er downloadet, sammenligner programmet alle aftaler fra den tidligere version med aftalerne i opdateringen. Hvis der ikke er noget, der kræver brugerhandlinger, starter Kaspersky Password Manager opdateringen automatisk.

Hvis vilkårene og betingelserne for slutbrugerlicensaftalen eller persondatapolitikken er blevet ændret, beder programmet dig om at læse og acceptere de nye aftaler.

Hvis du ikke kan acceptere de nye vilkår og betingelser for brugen af programmet, fortsætter du med at bruge den tidligere version af Kaspersky Password Manager, hvis aftaler du har accepteret.

Når opdateringen er installeret, beder Kaspersky Password Manager dig om at genstarte programmet, så ændringerne kan træde i kraft.